Με Σιδηρόπουλο και κεκλεισμένων ο τελικός!

Με Σιδηρόπουλο και κεκλεισμένων ο τελικός!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από συνάντηση που έγινε το πρωί ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, πάρθηκαν οι οριστικές αποφάσεις για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει το Σάββατο 7 Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Έλληνας διεθνής ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου, που έχει συμπεριληφθεί και στην λίστα των διαιτητών για το προσεχές Euro. Οι βοηθοί και οι δύο επιπρόσθετοι, θα είναι επίσης διεθνείς και θα οριστούν από την ΕΠΟ στην συνέχεια.

Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και θα βγουν μόνο 250 αυστηρά ονομαστικές προσκλήσεις, από τις οποίες 30 θα πάρει η κάθε μία από τις δύο ομάδες. Ιδιαίτερη προσοχή συμφωνήθηκε να δοθεί στις δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις, για να μην γίνουν… παρατράγουδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr ο Σταύρος Κοντονής κατέληξε στην πρόταση για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, πρώτον γιατί θεωρεί πως ο συγκεκριμένος διαιτητής πρέπει να τιμηθεί για την συμμετοχή του στο Euro και δεύτερον, γιατί θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός πως ενώ είναι ο κατά τεκμήριο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, η ΕΠΟ αποφεύγει να τον ορίζει σε ντέρμπι.

Πριν από δέκα μέρες ο Κοντονής είχε στείλει επιστολή που ζητούσε να οριστεί ξένος διαιτητής. Όμως αφού και ο ίδιος αφού παρακολούθησε το θέμα, διαπίστωσε πως υπήρχε δυσκολία λόγω του ότι τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι διεθνείς διοργανώσεις είναι στην τελική και πιο κρίσιμη ευθεία του, να διασφαλιστεί πως θα ερχόταν κάποιο μεγάλο όνομα.

Όσον αφορά την έδρα, επίσης υπήρξε πρόταση από τον Σταύρο Κοντονή για το «Παγκρήτιο», αλλά υπήρξε αρνητική στάση των δύο ομάδων, αλλά και της ΕΠΟ, που θεωρούσαν πως δεν υπήρχε λόγος για περιττά έξοδα από την στιγμή που έτσι και αλλιώς ο τελικός θα γίνει χωρίς θεατές.

Στην διάρκεια της ημέρας θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X