Μόνιμα με απουσίες

Μόνιμα με απουσίες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι τραυματισμοί και οι απουσίες που ταλαιπώρησαν την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να φτάσει η  «Ένωση» να συμμετέχει στα πλέι άουτ.

Η ομάδα ουσιαστικά δεν κατάφερε να παραταχθεί ποτέ πλήρης, αντιμετωπίζοντας πάντα κάποια απουσία.

Ειδικά μετά τον Δεκέμβρη τα προβλήματα για τον Γιάννη Αρβανίτη αυξήθηκαν, καθώς αποχώρησαν από την ομάδα ο Αλέξανδρος Δούγιας, καθώς και ο  Ανίς Γκατφί.

Την ίδια χρονική περίοδο ο προπονητής δεν είχε στην διάθεσή του τον  Δημήτρη Στούμπη, ο οποίος τραυματίστηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Επίσης ο Τζημάς Γιαννόπουλος ταλαιπωρείται από μηνίσκο, με αποτέλεσμα να μην αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια, ενώ ο Παναγιώτης Νικολαΐδης επίσης αντιμετώπισε πολλούς τραυματισμούς σε όλη τη διάρκεια τη χρονιάς, με αποτέλεσμα σε πολλά ματς να αγωνιστεί όντας  τραυματίας ή ανέτοιμος.

Στις απουσίες των τελευταίων αγώνων προστέθηκαν ο Χάρι Πλεχ, που αντιμετώπισε πρόβλημα με τη βίζα του και παραμένει στην Βοσνία και ο Βασίλης Δημοσθένους.

Τέλος, στο πιο πρόσφατο ματς των «κιτρινόμαυρων» με τον Φοίβο Συκεών τραυματίστηκε και ο Μανώλης Κουμαραδέλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X