Φινάλε στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά Final-4

Σάββατο στο ΟΑΚΑ οι Νέοι
Photo Credits: INTIME

Μετά από την επιβλητική νίκη της ομάδας Νέων της ΑΕΚ με 81-29 επί του ΓΣ Πατησίων στο ΟΑΚΑ, η πρόκριση στο Final-4 του τουρνουά της ΕΣΚΑ, επιτεύχθηκε και μαθηματικά.

Πλέον, οι παίκτες του Αλέξη Φαλέκα έχουν ένα ματς ακόμα, αυτό κόντρα στον Άρη Πετρούπολης, για να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στη Β’ φάση της διοργάνωσης. Το εν λόγω ματς, θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τρίτη (26/04) στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας επί της εθνικής οδού, ενώ είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 20:45.

Όσον αφορά το Final-4, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι αναμένεται να διεξαχθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου του Μαΐου. Προς το παρόν, έχει προκριθεί σίγουρα η Νίκη Αμαρουσίου, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και ο Παναθηναϊκός, που αναμένεται να κερδίσει τον ΑΟ Πεύκης την τελευταία αγωνιστική στο κλειστό της Λεωφόρου. Όσο για την τέταρτη ομάδα του Final-4, φαβορί είναι ο Ιωνικός, εκτός και αν ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με 7 πόντους διαφορά από τον Ερμή. Σε μια τέτοια περίπτωση, στο Final-4 θα βρεθεί η ομάδα του Περάματος.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X