Απόλυτοι κυρίαρχοι οι ψηλοί της «Βασίλισσας»

Απόλυτοι κυρίαρχοι οι ψηλοί της «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Το καθήκον της, έκανε η ΑΕΚ στην Πυλαία και νίκησε τον ΠΑΟΚ με 68-59, με αποτέλεσμα να στείλει την σειρά σε τρίτο ματς στο ΟΑΚΑ τη Μεγάλη Τετάρτη.

Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στη νίκη, ήταν η απόλυτη κυριαρχία της φροντ λάιν της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς. Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στην στατιστική του αγώνα, διαπιστώνει πολύ εύκολα ένα εντυπωσιακό κομμάτι, που έχει να κάνει με τα ριμπάουντ.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ μάζεψε συνολικά 43 ριμπάουντ, δηλαδή 13 περισσότερα από τον ΠΑΟΚ. Το πιο εντυπωσιακό όμως, είναι το γεγονός ότι μόνο τρεις παίκτες της «Ένωσης», μάζεψαν ακριβώς τα ίδια ριμπάουντ που πήραν όλοι οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναφερόμαστε στους Λουκά Μαυροκεφαλίδη, Μίλαν Μιλόσεβιτς και Δημήτρη Μαυροειδή, που μάζεψαν από 12, 10 και 8 ριμπάουντ αντίστοιχα, δηλαδή 30 στο σύνολο! Είναι η πρώτη φορά που αξιοποιήθηκαν τόσο πολύ οι ψηλοί της ΑΕΚ και είναι σαφές ότι έχουν την ποιότητα να κυριαρχήσουν στις ρακέτες. Άλλωστε, δεν νοείται να μην κυριαρχεί η ΑΕΚ απέναντι σε μα φροντ λάιν με παίκτες όπως οι Κλάντον και Μαργαρίτης, οι οποίοι σαφώς και δεν είναι παίκτες πρώτης γραμμής.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X