Αρβανίτης στο enwsi.gr: Δεν αξίζουν στην ΑΕΚ τα πλέι άουτ

Αρβανίτης στο enwsi.gr: Δεν αξίζουν στην ΑΕΚ τα πλέι άουτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Φοίβου Συκεών μίλησε στο enwsi.gr ο τεχνικός της ομάδας χάντμπολ της «Ένωσης», Γιάννης Αρβανίτης.

Ο προπονητής των  «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως με τη νίκη επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης η ομάδα έσωσε την κατηγορία, ωστόσο, όπως είπε, δεν πρόκειται για μία επιτυχημένη σεζόν, ξεκαθαρίζοντας πως στην ΑΕΚ δεν αξίζει η συμμετοχή στα πλέι άουτ.

«Ελέγχαμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι δεν υπήρξε πουθενά κάποιος προβληματισμός από τον Φοίβο. Πιθανότατα και αυτοί στο μυαλό τους δεν είχαν το σημερινό (σ.σ χθεσινό) παιχνίδι, αλλά το παιχνίδι με την ΧΑΝΘ, που θα κρίνει και το ποιος θα παραμείνει στην κατηγορία. Εμείς κάναμε τη δουλειά μας. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Βαθμολογικά σώσαμε την ομάδα. Σαφώς δεν μπορούμε να μιλάμε για επιτυχημένη ούτε τη σημερινή (σ.σ χθεσινή) μέρα, ούτε τη χρονιά γενικώς. Υπήρξαν πάρα πολύ προβλήματα. Για την ΑΕΚ δεν της αξίζουν τα πλέι άουτ. Ευελπιστούμε πως από δω και πέρα θα γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν, ώστε να ξαναγίνει μεγάλη η ομάδα», δήλωσε ο Γιάννης Αρβανίτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X