Μιλόσεβιτς στο enwsi.gr: «Χαιρόμαστε, αλλά δεν πανηγυρίζουμε ακόμα...»

Απόλυτοι κυρίαρχοι οι ψηλοί της «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του σπουδαίου break της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, μιλά στο enwsi.gr για την τεράστια νίκη της Βασίλισσας, αλλά και τα στοιχεία που έφεραν την αντίδραση της ομάδας, σε ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια της σεζόν.

Εκεί που όλοι είχαν την ΑΕΚ ξεγραμμένη και στα… σχοινιά, η Ένωση βάλθηκε να τρελάνει κόσμο. Η Βασίλισσα ως άλλος… Φοίνικας κατάφερε να… αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της και να δώσει την πιο ηχηρή απάντηση της σεζόν, νικώντας τον ΠΑΟΚ, μέσα στο «σπίτι» του, γεμίζοντας με ατελείωτη χαρά τον κόσμο της.

Φυσικά, σε αυτή την εξέλιξη συνέβαλε τα μέγιστα ο Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο Βόσνιος σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τα «κιτρινόμαυρα», σε μια μπασκετική… ραψωδία, κατάφερε να καταγράψει νταμπλ νταμπλ, με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ. Μιλώντας στο enwsi.gr μετά το τέλος του αγώνα, φρόντισε να χαμηλώσει αρκετά τους τόνους, αλλά και να απονείμει τα εύσημα στους συμπαίκτες του για την εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Όλα ξεκίνησαν από την αναμέτρηση που μόλις είχε ολοκληρωθεί. «Ήταν ένα πάρα πολύ κομβικό παιχνίδι για εμάς, μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι των Play off στην έδρα μας. Καταφέραμε να παρουσιάσουμε πολύ καλό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παίξαμε σαν πραγματική ομάδα. Ο κάθε παίκτης βοήθησε σε όλους τους τομείς», είπε αρχικά, για να… χαμηλώσει τους τόνους λίγο αργότερα, λέγοντας.

«Χαιρόμαστε τώρα για τη νίκη μας, αλλά δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε ακόμα, γιατί μπροστά μας έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα και θα παλέψει μέχρι τέλους για να μας κάνει ζημιά. Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε».

Ο Βόσνιος στο πλέον καθοριστικό παιχνίδι της σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Αυτό του το επισημάναμε, για να απαντήσει, έχοντας… ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του ένα μεγάλο χαμόγελο ευτυχίας «Η αλήθεια είναι πως προετοιμαστήκαμε όλοι πάρα πολύ καλά. Οι συμπαίκτες μου με εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο κι εγώ κατάφεραν να βάλω τα σουτ. Αυτό που προσπαθώ πάντα, είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Όσο για το τρίτο παιχνίδι της σειράς ξεκαθαρίζει πως «δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το παιχνίδι που έρχεται. Είναι ένα από τα σπουδαιότερα της σεζόν Αυτό που θα μας βοηθήσει είναι να συνεχίσουμε πάνω στην εμφάνιση που κάναμε και τότε το σίγουρο είναι πως εμείς θα είμαστε οι θριαμβευτές».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X