Να «χτυπήσει» στις αδυναμίες του Φοίβου

Να «χτυπήσει» στις αδυναμίες του Φοίβου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θα φιλοξενήσει το Σάββατο 23 Απριλίου στο κλειστό του Βύρωνα τον Φοίβο Συκεών (18:30) για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ.

Οι Θεσσαλονικείς στο πλαίσιο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εκτός έδρας δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί, μετρώντας 3 νίκες και 8 ήττες.  Μια εκ των νικών στις εξόδους τους ήταν επί της ΑΕΚ (24-23).  Η «Ένωση» αυτή τη φορά καλείται να εκμεταλλευτεί την αδυναμία που παρουσιάζει ο Φοίβος στα εκτός έδρας ματς και να πάρει μία πολύτιμη νίκη, που θα την βοηθήσει να «καθαρίσει» με την υπόθεση παραμονής.

Παράλληλα, ο Φοίβος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα, έχοντας δεχτεί συνολικά 631 γκολ.  Στόχος των«κιτρινόμαυρων» είναι να λειτουργήσουν σωστά αμυντικά και να τρέξουν γρήγορα στις επιθέσεις, ώστε να «πληγώσουν» τα αντίπαλα δίχτυα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη (21-21) με την ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Φοίβος Συκεών γνώρισε την ήττα με σκορ 25-16 στο εκτός έδρας ματς με τον Πανελλήνιο.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X