Μαυροκεφαλίδης έτοιμος να δώσει απαντήσεις

«Στα Play off θα είμαστε καλύτεροι»
Photo Credits: INTIME

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τον ΠΑΟΚ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πέτυχε μεν 19 πόντους, ωστόσο είχε πάρα πολύ άσχημα ποσοστά στα σουτ και κυρίως στα τρίποντα, όπου μέτρησε μόλις 1/10! Το δεύτερο παιχνίδι είναι μια ευκαιρία απαντήσεων για τον φυσικό ηγέτη της φετινής Βασίλισσας.

Ο διεθνής σέντερ, ο οποίος αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πηγή κινδύνων για την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς, θέλει σαν… τρελός το break στην συμπρωτεύουσα, όπως και όλοι οι συμπαίκτες του, ώστε να ανεβεί το ηθικό όλων ενόψει της συνέχειας. Οι -καταιγιστικές- εξελίξεις σχετικά με τα τεκταινόμενα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο, ωστόσο η προσοχή τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του, είναι στραμμένη στο μεγάλο ματς του Σαββάτου (23/04, 20:00).

Ο «Λου» έχει βρεθεί πολλές φορές στην καριέρα του σε δύσκολες καταστάσεις και έχει ανταποκριθεί πλήρως στις περισσότερες εξ αυτών. Είναι ο παίκτης από τον οποίο περιμένουν όλοι το κάτι παραπάνω, στην πιο κρίσιμη καμπή της φετινής σεζόν, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της Βασίλισσας για φέτος.

Και αυτός με τη σειρά του θέλει να δείξει πως δεν είναι τυχαία ο ηγέτης της ΑΕΚ εντός παρκέ…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X