«Η ομάδα χάντμπολ σας χρειάζεται»

Στιγμές από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ποσειδώνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάλεσμα στον κόσμο απηύθυνε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, που το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Φοίβο Συκεών στο κλειστό του Βύρωνα (18:3) για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν τους οπαδούς στο γήπεδο σε αυτό το δύσκολο ματς, καθώς η παρουσία του κόσμου αναμένεται να τους δώσει δύναμη, ώστε να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη.

«Στον αγώνα με την ΧΑΝΘ δεν μπορέσαμε να έχουμε την στήριξη του κόσμου μας καθώς η απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών είχε ως αποτέλεσμα οι Ενωσίτες που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη να επιστρέψουν χωρίς να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Το Σάββατο περιμένουμε την θερμή συμπαράσταση σας, σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση για να πάρουμε τους δύο βαθμούς και παράλληλα να εξασφαλίσουμε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία και να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή δύσκολη χρονιά», αναφέρεται.

Να υπενθυμίσουμε πως διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι  Τσάκωνας- Κουτσός, με παρατηρητή τον Τσάμος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X