Η Μπαρτσελόνα τίμησε Μαυροκεφαλίδη και Κακιούζη (PHOTOS)

Η Μπαρτσελόνα τίμησε Μαυροκεφαλίδη και Κακιούζη (PHOTOS)
Photo Credits: INTIME

Ο σύνδεσμος φίλων της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα «Penya Barcelonista d’Atenes», τίμησε μεταξύ άλλων τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την περασμένη Κυριακή (17/04).

Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ, είχε φορέσει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» κατά το παρελθόν και έτσι βραβεύτηκε από τον εν λόγω σύνδεσμο, που γιόρταζε δέκα χρόνια ζωής, μιας και έχει ιδρυθεί το 2006. Εκτός από τον Μαυροκεφαλίδη, βραβεύτηκαν και άλλοι δύο πρώην Καταλανοί. Ο ένας είναι ο Μιχάλης Κακιούζης, που φυσικά τίμησε κατά το παρελθόν τη φανέλα της «Βασίλισσας», ενώ αποσύρεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, όπως έχει δηλώσει. Να προσθέσουμε ότι τιμήθηκε και ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού.

Ο Μαυροκεφαλίδης μαζί με τους άλλους δύο παίκτες που τιμήθηκαν, έγιναν και επίτιμα μέλη του συνδέσμου. Να προσθέσουμε ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, υπήρχε και video, όπου οι Στράτος Περπέρογλου και Αλέξανδρος Βεζένκοφ ευχήθηκαν στον σύνδεσμο τα καλύτερα. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, δημοσιεύτηκαν στην επίσημη σελίδα του συνδέσμου στο Facebook.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X