Ημέρα (θετικών) εξελίξεων για την ΑΕΚ

Η πρώτη... απουσία του Αγγελόπουλου
Photo Credits: INTIME

Έπειτα από το… μπαλάκι που πέταξε χθες η ΕΟΚ προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή για να αποφασίσει για πιθανές κυρώσεις εις βάρος της ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» αλλάζουν την στάση αναμονής.

Κι αυτό διότι από σήμερα κιόλας, αναμένονται να γίνουν κάποιες πρωτοβουλίες από την πλευρά της διοίκησης της «Βασίλισσας». Στην ΑΕΚ ξέρουν καλά ότι ο Κοντονής είναι απόλυτα ενήμερος για όσα συμβαίνουν στο μπάσκετ ευρωπαϊκό επίπεδο και σε γενικές γραμμές υπάρχει η αισιοδοξία ότι η «Ένωση» θα βγει ενισχυμένη.

Εννοείται ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η στάση των «κιτρινόμαυρων». Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει αποφασίσει ότι θα οδηγήσει την ΑΕΚ στο Eurocup, θεωρώντας ότι είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή. Άλλωστε, χθες υπήρξε και επαφή με τον Τζόρντι Μπερτομέου, που παρευρέθηκε στο διεθνές σεμινάριο «Game Changer» στην Αθήνα. Η διαβεβαίωση που υπάρχει, είναι ότι η Ευρωλίγκα θα παρέχει πλήρη κάλυψη σε ότι προκύψει.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε, ότι συνολικά όλοι οι φορείς του ελληνικού μπάσκετ, πλην της ΕΟΚ, είναι υπέρ της ΑΕΚ και την στηρίζουν. Άλλωστε, κάθε ομάδα οφείλει να κανονίζει το μέλλον της, όπως κρίνει η ίδια. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν επιλέξει την Ευρωλίγκα, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ αντίστοιχα έχουν επιλέξει το Champions League, ενώ η ΑΕΚ προτίμησε το Eurocup.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X