Ο Λουί Ντε Φινές και η μπούρδα του Κοντονή

Ζούμε ωραίες στιγμές στη γκρανκάσιο εποχή. Αμολάει μια μπούρδα ο Κοντονής για πρωτάθλημα β’ ομάδων των ΠΑΕ. Και διαρρέει ο Ολυμπιακός ότι έφτασε καθυστερημένος ο υπουργός σε αυτή την σκέψη κι ότι είναι ιδέα του Ολυμπιακού από παλιά. Δηλαδή αυτό είναι το νούμερο 1 ζήτημα; Ή μήπως είναι ότι δεν έχει καμία δουλειά ο Κοντονής να ασχολείται με το πως θα γίνονται τα πρωταθλήματα; Πόσες ομάδες ανά κατηγορία κλπ είναι δουλειά ΕΠΟ και όχι κυβέρνησης. Τόσο απλό και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Λουί Ντε Φινές 1

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Γκρανκάσα από τη ΦΙΦΑ, οι υπεύθυνοι της παγκόσμιας ομοσπονδίας μόλις έλαβαν την επιστολή διαμαρτυρίας της ΕΠΟ για τον Κουτσοκούμνη άρχισαν να βλέπουν ταινίες του Λουί Ντε Φινές ώστε να εξοικειωθούν καλύτερα με κωμικούς και να αντιληφθούν καλύτερα τι ήθελε να πει η ΕΠΟ στην επιστολή της.

Λουί Ντε Φινές 2

Τρεις πλευρές συνομιλούν εδώ και καιρό για το grexit. Κοντονής, Κουτσοκούμνης και Γκιρτζίκης. Συμφώνησαν και οι τρεις σε κάτι. Και μετά ο Γκρανκάσας λέει ότι φταίει ο Κύπριος που ο ίδιος συμφώνησε!!! Μόνο σε ταινίες Λουί Ντε Φινές μπορεί να υπάρξει αυτό το σενάριο.

Του έχει απαγορεύσει

Έλεγε ο Γκιρτζίκης σε διάφορες ενώσεις τις τελευταίες ημέρες, ότι ο ΘΘ με τον όποιον μίλησε ο ίδιος, θα καθαρίσει το θέμα το Σαββατοκύριακο; Μάλιστα. Ξέχασε όμως να πει, ότι ο ΘΘ του έχει απαγορεύσει κατηγορηματικά να χρησιμοποιεί το όνομά του και να τον πιάνει στο στόμα του.

Ξέχασαν να τα…επιστρέψουν

Κοσμετόπουλος και Μαρίνος. Τι κοινό είχαν και οι δυο με την ΕΠΟ προεκλογικά; Από την ΕΠΟ το έχουμε μάθει επειδή τους κατηγορούν, ότι δεν έχουν επιστρέψει κάποια πράγματα. Εάν πάντως θέλουν από την ΕΠΟ να έχουν καθαρή εικόνα για τις εκκρεμότητες με τον Μαρίνο, ας ρωτήσουν τον Μαλιούφα. Ξέρει τα πάντα και δε νομίζω να έχει πρόβλημα να τους ενημερώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X