Γέμισε Ενωσίτες η Λιβαδειά

Γέμισε Ενωσίτες η Λιβαδειά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν φανερό πως από τη στιγμή που τέθηκε απαγορευτικό στην παρουσία Ενωσιτών – μεμονωμένων ή οργανωμένων – στη Λιβαδειά, θα υπήρχε πρόβλημα. Βλέπετε, οι ΑΕΚτζήδες δεν έχουν αφήσει ποτέ και πουθενά την ομάδα να παίζει μόνη της, ειδικά τώρα που η απόσταση είναι μικρή και προσφέρεται για εκδρομή, ενώ υπάρχει και σημαντικό κίνητρο. Γι’ αυτό και από το μεσημέρι εξελίσσεται το…θρίλερ της Λιβαδειάς, που κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί.

Ηδη, στη βοιωτική πρωτεύουσα υπάρχουν πολυάριθμοι φίλοι της ΑΕΚ – πέραν του τοπικού συνδέσμου – που έχουν βγει προς αναζήτηση εισιτηρίων. Ωστόσο, έπειτα από το απαγορευτικό που έχει τεθεί, δεν μπορούν να βρουν πουθενά ένα μαγικό χαρτάκι για να μπουν στο γήπεδο. Και την ίδια στιγμή, η αστυνομία άρχισε να στήνει μπλόκα στο κομμάτι της Εθνικής οδού που στρίβει για τη Λιβαδειά. Το enwsi.gr βρίσκεται στη Λιβαδειά και θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X