Πέκχαρτ: "Tώρα έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση"

Ο ψηλός καθάρισε και έφερε την άνοιξη της...Πράγας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμφανώς ανεβασμένος ψυχολογικά είναι ο Τόμας Πέκχαρτ, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και όπως δηλώνει στο novasports.gr, αυτό που θέλει είναι να υπάρξει συνέχεια στις νίκες για την ΑΕΚ, ανεξάρτητα με το ποιος θα χριστεί σκόρερ:

“Κάθε γκολ ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του επιθετικού και σίγουρα με βοήθησαν τα δύο που πέτυχα κόντρα στον Πανιώνιο για τα επόμενα ματς. Πάντα όταν μπαίνω στο γήπεδο προσπαθώ για το καλύτερο. Κάποιες φορές αυτό βγαίνει, κάποιες άλλες όχι. Σίγουρα όποτε παίζω θέλω να κάνω το καλύτερο. Δεν έχει σημασία αν σκοράρω εγώ ή κάποιος άλλος. Είναι σημαντικό βέβαια για έναν επιθετικό να σκοράρει, αλλά αν η ομάδα νικάει δεν έχει σημασία ποιος είναι ο σκόρερ”, τόνισε αρχικά ο Τσέχος στράικερ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αποψινή αναμέτρηση της Ένωσης στη Λιβαδειά:

“Επειδή στους τελευταίους εκτός έδρας αγώνες δεν παίξαμε πολύ καλά, στο ματς με τον Πανιώνιο δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες και αν παίξουμε όπως σ’ αυτό το παιχνίδι δεν θα έχουμε το παραμικρό πρόβλημα. Πλέον έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε αυτή την αυτοπεποίθηση που αποκτήσαμε έχουμε πολλές πιθανότητες να νικήσουμε και να κλείσουμε θετικά τη σεζόν”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X