Πάρτι της Κ20 στη Βοιωτία

Πάρτι της Κ20 στη Βοιωτία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η ομάδα Νέων που επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 3-0 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να κοντράρουν την ΑΕΚ που είχε ένα σχετικά εύκολο πρωινό για το πρωτάθλημα της Κ20. Με τους τρεις βαθμούς οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τους 49 στο πρωτάθλημα ανεβαίνοντας παράλληλα στην 4η θέση έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο από την Ξάνθη που αγωνίζεται το απόγευμα. Το σκορ άνοιξε στο 42′ ο Αντωνίου. Το 2-0 σημειώθηκε με αυτογκόλ του Σβέρκου στο 55′, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 62′ ο Ντομπριβόγιε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Καραγκιόζης, Αντωνιάδης, Μακρής, Σένκα, Χρυσικός (86′ Κακοτρίχης) Κριεμάδης (54′ Αλεξανδρής) Σβέρκος, Μεμινάι (71′ Ζενέλι) Πότσης, Χαρκουτσάκης, Νίκας
AEK: Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Γραμματίκας, Μαρκοπουλιώτης, Γιαννούτσος (56′ Ντομπριβόγιε) Γαλανόπουλος (63′ Κυριαζής) Λίτσι, Ασπρογιάννης, Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Αντωνίου (46′ Λεπενιώτης)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X