O Στεπίνσκι και οι… άλλοι

Στεπίνσκι: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη για μεταγραφή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο βασικός λόγος του ταξιδιού του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Πολωνία, δεν ήταν άλλος από τον Μάριους Στεπίνσκι. Ο 21χρονος φορ της Ρουχ Χορζόφ αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ και χθες, στο ματς με την Πογκόν που παρακολούθησε από κοντά ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, έδειξε κάποια από τα στοιχεία που τον διακρίνουν. Κάνοντας γκολ την μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Ο Μιλοβάνοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε από τον Στεπίνσκι, είχε επαφές με τους ανθρώπους της Ρουχ για να διαπιστώσει τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω από την υπόθεση (που σε καμία περίπτωση δεν… φτάνουν στα οικονομικά νούμερα που παρουσιάζουν οι Πολωνοί) και είναι πιθανό να ταξιδέψει και πάλι στην Πολωνία για να τον «τσεκάρει» ξανά, σύντομα. Ίσως, μάλιστα, έχοντας μαζί του αυτή τη φορά και τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, προκειμένου να δουν τον Στεπίνσκι και σε ένα ματς όπου η Ρουχ θα μπορεί να παίξει πιο επιθετικά, σχηματίζοντας έτσι πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον 21χρονο φορ.

Ωστόσο ο Στεπίνσκι φαίνεται πως δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που ξεχώρισε από το ματς ο Μιλοβάνοβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, στο μπλοκάκι του τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου βρίσκονται από χθες άλλα τρία ονόματα, που του έκαναν καλή εντύπωση και είναι πιθανό να πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων για τα μεταγραφικά, με την επιστροφή του στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα της Ρουχ, τον 31χρονο Σλοβάκο Μάτις Πουτνόσκι, που διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα, τον επιτελικό μέσο Πάτρικ Λίπσκι, που είναι συνομήλικος του Στεπίνσκι και θεωρείται επίσης ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του πολωνικού ποδοσφαίρου αλλά και τον Ούγγρο εξτρέμ της Πογκόν, Άνταμ Γκίρσκο. Ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική της χώρας του, αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο και είναι 25 ετών.

Και οι τρεις παίκτες λοιπόν έκαναν θετική εντύπωση στον Μιλοβάνοβιτς, που κράτησε στο μπλοκάκι του τα ονόματά τους και αναμένεται να θέσει τις περιπτώσεις τους υπ’ όψιν των επικεφαλής της Ένωσης, στη συζήτηση που θα έχει μαζί τους με την επιστροφή του στην Ελλάδα. Η οποία έχει προγραμματιστεί για σήμερα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X