Τα λάθη θα κρίνουν πολλά...

Τα λάθη θα κρίνουν πολλά...
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το προσεχές ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ το Σάββατο (16/04-18:30) στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ένας σημαντικός τομέας που αναμένεται να κρίνει πολλά, είναι τα λάθη στα οποία θα υποπέσουν οι δύο ομάδες. Με βάση την εικόνα των δύο αντιπάλων στην κανονική σεζόν, η «Ένωση» θα πρέπει να είναι αισθητά βελτιωμένη σε αυτό το κομμάτι. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι η ΑΕΚ είναι στην 8η θέση των ομάδων της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς, υπέπεσε συνολικά σε 378 λάθη σε 26 αγώνες, κάτι που σημαίνει ότι κάνει 14,5 κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Ένας αριθμός αρκετά υψηλός για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ είναι η 2η ομάδα στα λιγότερα λάθη, με μέσο όρο 12,7 ανά ματς, πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό.

Είναι σαφές λοιπόν, ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να δουλέψει αρκετά για να περιορίσει την… σπατάλη στην κατοχή της μπάλας. Αν το πετύχει αυτό, τότε είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι θα έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη νίκη και να κάνει το 1-0 στη σειρά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X