Ο "Ψηλός" είναι εδώ

Ο "Ψηλός" είναι εδώ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γκολ που είχε πετύχει στο Καυταντζόγλειο, ο Τόμας Πέκχαρτ το είχε χαρεί με την ψυχή του. Ήταν το πρώτο του με την ΑΕΚ και κυρίως ήταν η επανασύνδεση του με τα δίχτυα, μετά από σχεδόν δυο χρόνια. Όμως η αλήθεια είναι πως τα δυο γκολ που πέτυχε ο “Ψήλος” στο χθεσινό ματς με τα Πανιώνιο, τα είχε πολύ ανάγκη. Τόσο ο ίδιος, όσο και η ΑΕΚ. Ο Πέκχαρτ μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Είχε βρεθεί ακόμα και κολλημένος στον πάγκο και με ολιγόλεπτες και μάλιστα απογοητευτικές εμφανίσεις. Ωστόσο η επιστροφή του με δυο καθοριστικά γκολ στο χθεσινό ματς, ήρθε την κατάλληλη στιγμή, για να “φτιάξει” την ψυχολογία του Τσέχου φορ.

Αλλά και η ΑΕΚ τα είχε ανάγκη τα γκολ αυτά. Όχι μόνο για να πάρει τη νίκη σ’ ένα κομβικό παιχνίδι όπως το χθεσινό. Αλλά για να αποκτήσει μια ακόμα, μετά τον Αραβίδη, αξιόπιστη λύση για την θέση του σέντερ φορ. Ειδικά μετά από δυο ματς, με Καλλονή και Παναιτωλικό, που ο Τζεμπούρ έδειξε να πετά στα σκουπίδια τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Πογιέτ. Και φυσικά ενόψει των πλέι οφ. Άλλωστε ο Πέκχαρτ εκείνο που χρειάζεται, είναι να βρει τον ρυθμό του. Κατά τα άλλα όλοι στα Σπάτα παραδέχονται πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X