«Μακάρι να είναι στα πλέι οφ ο Πανιώνιος, να τον ξανακερδίσουμε»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη νίκη της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο με παίκτη λιγότερο σήμερα στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. «Σε κάποια ματς παίζουμε με 11 και δεν μπορούμε να σκοράρουμε και τώρα με 10 κερδίσαμε. Εμείς είτε με 9, είτε με 10, είτε με 11 θέλουμε να κερδίζουμε και έχουμε στόχο να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Πιστεύω ήμασταν καλύτεροι σήμερα από τα 2-3 τελευταία ματς, που κάναμε ευκαιρίες και το χαλάγαμε στο τέλος. Μας βοήθησε στο τέλος σήμερα ο Τόμας, μακάρι να βοηθάνε όλα τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά ο στόπερ της Ενωσης.

Τελος, για τον Πανιώνιο και τα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ είπε «Έχει κάνει αξιοσημείωτη πορεία ο Πανιώνιος φέτος, μακάρι να είναι στα πλέι oφ, το κέρδισαν τα παιδιά αγωνιστικά. Μακάρι να τους πετύχουμε και να τους κερδίσουμε 2 φορές ξανά στα πλέι οφ. Μας βοηθά εντός ότι είναι πίσω ο αντίπαλος, ξέρουμε το γήπεδο μας, αλλά δεν πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι η χειρότεροι εντός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X