Μόνο νίκη, για πολλούς λόγους

Σάρωσε... Ολυμπιακό και βραβεία η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτι τα συνεχόμενα αρνητικά αποτέλεσμα, κάτι η συσσωρευμένη ένταση στην ομάδα από την κακή αγωνιστική εικόνα και όχι μόνο, κάτι το (πολύ) χαμένο βαθμολογικό έδαφος ενόψει πλέι οφ, καθιστούν το σημερινό (19.00 live web radio enwsi.gr) της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, ως κομβικής σημασίας. Προφανώς και η νίκη είναι εκ των ων ουκ άνευ σε κάθε παιχνίδι για την Ένωση. Ανεξαρτήτως συνθηκών, δεδομένων και αντιπάλου. Όμως στο σημερινό ματς, η ΑΕΚ χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για περισσότερους από έναν λόγους. Με την “αποσυμπίεση” της έντασης και την επιστροφή της ηρεμίας, να είναι από τους σημαντικότερους.

Στο απουσιολόγιο του Γκας Πογιέτ πολλά ονόματα δεν υπάρχουν. Ένα και… σημαντικό είναι, αυτό του τιμωρημένου Αντρέ Σιμόες. Κατά τα άλλα ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει πολλές διαθέσιμες επιλογές και επίσης πολλές και διαφορετικές σκέψεις ως προς το αγωνιστικό πλάνο. Στο μυαλό του Πογιέτ είναι και η γνωστή καθιερωμένη αγωνιστική συνταγή του 4-3-3, αλλά και η παρουσία του Μπουονανότε για δεύτερο συνεχόμενο ματς στην ενδεκάδα, αλλά και μια ενδεχόμενη αλλαγή συστήματος.

Πάντως όπως και να έχει, ο Πογιέτ ξέρει πως η ομάδα χρειάζεται και νίκη και μια πειστική εμφάνιση μετά από καιρό. Είναι ωστόσο ζήτημα το γεγονός, πως καλείται να τα κάνει όλα αυτά, σ’ ένα άδειο και “παγωμένο” ΟΑΚΑ, καθώς το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X