«Να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της»

«Να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάικλ Έρικ μιλάει στο enwsi.gr για τις πρώτες εμπειρίες του με την φανέλα της ΑΕΚ και δηλώνει έτοιμος και αποφασισμένος να ενισχύσει την Βασίλισσα, ώστε αυτή να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί.

Το…. κερασάκι στην τούρτα της φετινής σεζόν, για την ΑΕΚ, ήρθε λίγο πριν από τα Play off, όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι και ακούει στο όνομα Μάικλ Έρικ. Ο 28χρονος σέντερ από τη Νιγηρία ήρθε την Παρασκευή στη χώρα μας και το Σάββατο είχε την πρώτη εμπειρία του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Αυτό διότι αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τον Αρκαδικό, παίρνοντας τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της ομάδας.

Φυσικά, αγωνίστηκε ελάχιστα, δίχως να προλάβει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Αυτό που τον έκανε έναν από τους καλύτερους σέντερ στο πρωτάθλημα του NBDL. Κάτι το οποίο, όμως, δεν θα αργήσει, μιας και υπάρχουν τα Play off του πρωταθλήματος ενόψει.

Ο δυναμικός σέντερ μίλησε, μετά το τέλος του αγώνα με τους Αρκάδες, στο enwsi.gr για τις πρώτες εντυπώσεις του από τη νέα του ομάδα, ενώ παρουσίασε και τον εαυτό του, επισημαίνοντας αυτά που θέλει να προσφέρει στο παιχνίδι της ομάδας.

Πρώτα απ’ όλα, μίλησε για το ντεμπούτο του«Ήταν μια καλή εμπειρία για μένα» παραδέχτηκε, για να συμπληρώσει πως «έφτασα μόλις την Παρασκευή, οπότε προσπαθούσα να προσαρμοστώ στα δεδομένα της ομάδας. Ήταν μια εμπειρία για μένα η αναμέτρηση με τον Αρκαδικό».

Δεν πρόλαβε να κλείσει δύο 24ωρα ως παίκτης της ΑΕΚ, ωστόσο δείχνει να έχει μπει στο… κλίμα, για τα καλά. «Η ΑΕΚ έχει σπουδαίο κόσμο, τον οποίο ανυπομονώ να δω στα Play off. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, έχει πάρα πολλές μάχες γι αυτό και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να παίξουμε αθλητικά και δυνατά».

Παράλληλα, φρόντισε να τονίσει και αυτά που θέλει να δείξει στο παρκέ, δίνοντας έμφαση στην άμυνα. «Θέλω να προσφέρω μέσα από την άμυνα στην ομάδα, μέσω των ριμπάουντ, ενώ στο επιθετικό κομμάτι αυτό που θέλω είναι να δίνω πόντους μέσα από καρφώματα. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί και είναι υψηλοί».

Όσο για την εμπειρία του NBDL; «Για μένα ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Έφτασα κοντά στο ΝΒΑ και… άγγιξα το «όνειρο».Πάντα αυτό είναι καλό για κάθε αθλητή. Η εμπειρία του NBDL μου προσέφερε πάρα πολλά σαν αθλητή», ήταν τα λόγια του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X