Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ο Τάσος Μπουλμέτης, ο Κωνσταντινουπολίτης σκηνοθέτης της “Πολίτικης Κουζίνας” και του “Νοτιά”, θα αναλάβει το “Ιστορικό, Πολιτιστικό και Αθλητικό Αρχείο της ΑΕΚ”, κάνοντας πράξη το όραμα του Μάκη Αγγελόπουλου για την ανάδειξη της Ιστορίας της “Βασίλισσας”. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
“Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ως προτεραιότητα την «καταγραφή» της ένδοξης Ιστορίας της «Βασίλισσας». Στο πλαίσιο αυτό και η δημιουργία του «Ιστορικού, Πολιτιστικού και Αθλητικού Αρχείου της ΑΕΚ». Με πρωτοβουλία του Μάκη Αγγελόπουλου, τη δημιουργία του «Αρχείου» θα αναλάβει ο Κωνσταντινουπολίτης σκηνοθέτης της «Πολίτικης Κουζίνας» και του «Νοτιά», Τάσος Μπουλμέτης. Είναι αυτονόητο, ότι η διοίκηση της ΑΕΚ και τα στελέχη της θα συνεχίσουν τις δράσεις για ανάδειξη της πλούσιας κληρονομιάς της ομάδας Μπάσκετ, αυτής που την ανέδειξε σε «παγκόσμια» και διαχρονική «Βασίλισσα»”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X