Όταν ο Σιμόες, δεν είναι εδώ

Η ΑΕΚ δεν θέλει αλχημιστή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για περισσότερους από έναν λόγους, ο Γκας Πογιέτ ξέρει πως η νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, είναι υπέρ – απαραίτητη για την ΑΕΚ. Λόγοι και βαθμολογικοί και αγωνιστικοί και αποσυμπίεσης της έντασης. Ενδεχομένως για όλους αυτούς τους λόγους, ο Πογιέτ να σκεφτόταν να επαναφέρει την γνωστή αγωνιστική συνταγή, χωρίς καμία απολύτως αλλαγή. Όμως δεν θα έχει στην διάθεση του, τον τιμωρημένο Σιμόες. Ένα κύριο “συστατικό” αυτής της συνταγής. Ως εκ τούτου είναι υποχρεωμένος και πάλι να ψαχτεί με πειράματα.

Η επιστροφή του Γιάκομπ Γιόχανσον στην βασική ενδεκάδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Άλλωστε ο Σουηδός μέσος την ξέρει τη θέση του κόφτη έτσι κι αλλιώς. Δεδομένη δεν είναι η διατήρηση του ίδιου σχήματος. Έχει στην άκρη του μυαλού ο Πογέτ να ανακατέψει την “τράπουλα” σε μεσαία γραμμή και επίθεση. Εξάλλου χωρίς την παρουσία του Σιμόες, συνολικά αλλάζει η φιλοσοφία του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Πάντως η απουσία του Πορτογάλου, βάζει τον Πογέτ σε διαδικασία να “ψαχτεί” συνολικά ως προς το σχήμα και όχι μόνο για την αντικατάσταση του συγκεκριμένου παίκτη, στη συγκεκριμένη θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X