Μανωλάς: «Είδωλο μου ο θείος μου, αγαπημένη έδρα το Καραϊσκάκη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο επίσημο site της Ρόμα μίλησε ο Κώστας Μανωλάς όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι είδωλο του είναι ο θείος του, Στέλιος Μανωλάς που φόρεσε μόνο την φανέλα της ΑΕΚ στην καριέρα του, ενώ προσέθεσε ότι το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι η αγαπημένη του έδρα όπου έπαιξε εκεί με την φανέλα του ΟΣΦΠ.

Oλα αυτά λίγες ημέρες μετά την ατάκα «Είμαι Ολυμπιακάρα» που είπε σε οπαδό της ΑΕΚ σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας μετά το φιλικό με το Μαυροβούνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο στόπερ της Ρόμα:

-Ποιο ήταν το παιδικό σου είδωλο;

«Ο θείος μου, που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αθήνας. Βλέποντάς τον αποφάσισα να αρχίσω το ποδόσφαιρο. Το όνομά του είναι Στέλιος Μανωλάς κι έχει αγωνιστεί επίσης με την Εθνική Ελλάδας ενώ με την ΑΕΚ μέτρησε περίπου 500 εμφανίσεις».

-Ποιο ματς θυμάσαι περισσότερο μέχρι στιγμής στην καριέρα σου και γιατί;

«Εκείνο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Γ. Καραϊσκάκης” με τον Ολυμπιακό. Νικήσαμε 2-0 κι ήταν το πρώτο ματς της φάσης των “16” του Champions League και πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Τα πήγα επίσης καλά εκείνο το βράδυ, καθώς αντιμετώπισα τον Φαν Πέρσι και τον Ρούνεϊ».

-Ο καλύτερος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει;

«Ο Ιμπραΐμοβιτς, δίχως αμφιβολία. Τον αντιμετώπισα τη σεζόν 2013-14 με τον Ολυμπιακό. Ήταν ο καλύτερος».

-Ο καλύτερος συμπαίκτης;

«Ο Τότι. Γιατί; Όλοι γνωρίζουν το γιατί, όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Φραντσέσκο.

-Εκτός από το «Ολίμπικο», ποιο είναι το αγαπημένο σου γήπεδο;

«Το “Γ. Καραϊσκάκης” όπου αγωνίστηκα δύο χρονιές με τον Ολυμπιακό. Ένα όμορφο και “ζεστό” γήπεδο».

-Ποιος είχε την μεγαλύτερη επιρροή στην καριέρα σου;

«Κατ’ αρχάς, για να φτάσω εκεί που έφτασα, ευχαριστώ τον Θεό. Έπειτα, χρωστάω στον πατέρα μου και τον θείο μου, όπως είπα και πριν ήταν το είδωλό μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X