Ρώτησε για Τιάγκο Γκόμες η ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ είναι ένα ζήτημα που έχει ήδη ανοίξει στην ΑΕΚ, που ψάχνει παίκτες που να πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ενας από αυτούς φαίνεται ότι είναι ο Τιάγκο Γκόμες για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία οι άνθρωποι της «Ένωσης» ρώτησαν ήδη για την περίπτωσή του.

Ο 30χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ παίζει στη Μετς με την οποία έχει κάνει φέτος 22 συμμετοχές (τις 20 στο πρωτάθλημα) αλλά είναι δανεικός από την Μπράγκα. Ο δανεισμός του λήγει το καλοκαίρι και το συμβολαίο του με την Μπράγκα το καλοκαίρι του 2017.

Η Μετς δύσκολα θα ανέβει στην πρώτη κατηγορία και ο Γκόμες δε θα έλεγε όχι να αλλάξει ομάδα. Συν του ότι η ΑΕΚ έχει πολύ καλές σχέσεις με την Μπράγκα.

Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος άσος έχει φορέσει μια φορά τη φανέλα της Εθνικής τον Νοέμβριο του 2014 επί Φερνάντο Σάντος. Στη φιλική νίκη 1-0 έπί της Αργεντινής στο «Ολντ Τράφορντ».

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X