Νέος γύρος επαφών Κοντονή με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To SDNA είχε αποκαλύψει μετά το φιάσκο της συνάντησης του Σταύρου Κοντονή με τους Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζου πως ο Υφυπουργός Κοντονής «ψήνει» νέα συνάντηση. Αυτήν τη φορά με τους «εκπροσώπους» των «μεγάλων». Και οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ, αν και ακόμα δεν έχει φιξαριστεί κανένα ραντεβού. Δεν έχει «κλειδώσει» καμία συνάντηση.

Από την πλευρά του Υφυπουργού Αθλητισμού υπήρξε επικοινωνία και νέος γύρος επαφών με τους Βρέντζο (Ολυμπιακός), Γκαγκάτση (ΠΑΟΚ), Παναγόπουλο (Παναθηναϊκός) και Δέδε (ΑΕΚ).
Από το Υπουργείο Αθλητισμού θέλησαν να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις των «μεγάλων» στο ενδεχόμενο μίας συνάντησης και οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε πρώτο χρόνο Παναθηναϊκός και ΑΕΚ απάντησαν πως θέλουν μία συγκεκριμένη «ατζέντα» πριν απαντήσουν. Τόσο το «τριφύλλι», όσο και η Ένωση θέλουν να γνωρίζουν το «μενού» της συνάντησης και τα θέματα που θα συζητηθούν και στη συνέχεια θα απαντήσουν αν θα δώσουν το «παρών». Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει φιξαριστεί κανένα ραντεβού.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X