Ταξίδι στην Πολωνία για τον Στεπίνσκι

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν σούπερ ταλαντούχο παίκτη, ήδη διεθνή με την Εθνική ανδρών της Πολωνίας αν και μόλις 21 ετών, έχει βάλει στο μάτι η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, στην Ενωση βλέπουν με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του Μάριους Στεπίνσκι, του πιτσιρικά που κάνει…όργια με τη φανέλα της Ρουχ Χορζόφ. Για χάρη του μάλιστα, λίαν συντόμως θα υπάρξει ταξίδι στην Πολωνία προκειμένου να υπάρξει άμεση εικόνα των δυνατοτήτων του, αλλά και των δεδομένων για την απόκτηση του.

Ο Στεπίνσκι φαίνεται εξαιρετική περίπτωση. Φέτος έχει σκοράρει 14 φορές σε 27 συμμετοχές και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές (52 συμμετοχές και 30 γκολ), ενώ μετρά 6 γκολ σε 9 ματς με την U-21 (τελευταία στις 26 Μαρτίου σε φιλικό με τη Λευκορωσία, στο οποίο και σκόραρε) και έχει μία συμμετοχή με την ανδρών (τον Φεβουράριο του 2013 χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή σε φιλικό με τη Ρουμανία).

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 ετών με τη φανέλα της Βίτζεβ Λοτζ και έγινε ο νεότερος παίκτης που έπαιξε στην πρώτη κατηγορία στην ιστορία του συλλόγου. Το 2013 πήγε στη Γερμανία για τη Νυρεμβέργη, αλλά αγωνίστηκε μόνο στη δεύτερη ομάδα με την οποία είχε 6 γκολ σε 22 ματς. Το 2014 παραχωρήθηκε δανεικός στη Βίσλα Κρακοβίας, με την οποία κατέγραψε 25 ματς και 2 γκολ και έπειτα έμεινε ελεύθερος και στην ΑΕΚ θέλουν να δουν τις προοπτικές εξέλιξης του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X