Η σημαντική παράμετρος για το μέλλον του Πογιέτ

Η σημαντική παράμετρος για το μέλλον του Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από ακριβώς μια εβδομάδα, όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως επρόκειτο να γίνει άμεσα μια συνάντηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Γκας Πογιέτ για το μέλλον της συνεργασίας τους. Μια συνάντηση που όχι μόνο δεν έγινε στην εβδομάδα που φεύγει, αλλά με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, δεν προβλέπεται και να γίνει άμεσα. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει αλλάξει η στάση της ΑΕΚ απέναντι στον Πογιέτ ή οι σκέψεις του Ουρουγουανού απέναντι στην ΑΕΚ. Η θετική διάθεση να υπάρξη μια συμφωνία για να συνεχίσουν μαζί, εξακολουθεί να υφίσταται. Αλλά αυτή η θετική διάθεση ούτε ήταν, ούτε είναι και τώρα, η μοναδική προϋπόθεση για να «κλειδώσει» η συμφωνία.

Η χρονική μετάθεση της συνάντησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πογιέτ, έχει να κάνει και με πρακτικά ζητήματα, όπως η άφιξη του μάνατζερ του Ουρουγουανού τεχνικού στην Αθήνα. Αλλά έχει να κάνει και με μια εξαιρετικά σημαντική παράμετρο. Όσο ακόμα δεν είναι θολό το τοπίο στις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως ως αιωρείται η απειλή του Grexit, προφανώς και δεν μπορεί να προκύψει καμία συμφωνία με τον Πογιέτ. Έτσι κι αλλιώς ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει εκφράσει πολλές φορές την δυσφοριά του για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και δεδομένα ήταν επιφυλακτικός για το αν θα μπορούσε να δουλέψει οποιοδήποτε αγωνιστικό πρότζεκτ της ΑΕΚ, με την υπάρχουσα κατάσταση και χωρίς να υπάρξει εξυγίανση. Όμως ειδικά σε περίπτωση που τα πράγματα φτάσουν στα άκρα και προκύψει Grexit, είναι δεδομένο πως ο Πογιέτ δεν πρόκειται να παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ. Ως εκ τούτου, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει καν βάση συζήτησης με τον Ουρουγουανό τεχνικό για το μέλλον του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X