«Ο Κοντονής δεν μας προσκάλεσε στη συγκέντρωση των 4»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Ιορδάνης Στράντζαλης απάντησε για την απουσία του Ηρακλή από τη συγκέντρωση των 11 ΠΑΕ.

Aπάντηση σε όσα λέγονται περί απουσίας του Ηρακλή από τη συγκέντρωση των 11 ΠΑΕ, έδωσε το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Ιορδάνης Στράντζαλης, μιλώντας στον ARENA FM 89,4.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:
«Είμαστε αντίθετα με τον ορισμό μεγάλων και μικρομεσαίων ομάδων. Ποιος το ορίζει αυτό; Εάν το ορίζει ο κόσμος, τότε ο Ηρακλής βρίσκεται μέσα στις μεγάλες ομάδες, γιατί μπορεί να γεμίσει γήπεδα. Ο κ. Κοντονής δεν μας προσκάλεσε στη συγκέντρωση των «4», που έπρεπε να είναι «5» με τον Ηρακλή και η γραμματέας του είπε μια αστεία επικοινωνία ότι δεν απαντούσε η ΠΑΕ στα τηλέφωνα! Αυτά δεν γίνονται. Είναι προσβεβλημένος ο Ηρακλής με αυτούς τους διαχωρισμούς, μας πρόσβαλλαν και δεν θα πάμε. Εάν είναι έτσι λοιπόν και εάν οι μεγάλες ομάδες είναι «4», τότε αυτές και μόνο αυτές είναι υπεύθυνες εδώ που έφτασε το ποδόσφαιρο. Πιο κάτω δεν πάει…»

Για το GREXIT:
«Το ποδόσφαιρο είναι άρρωστο, αλλά όχι να βγάλουμε την πρίζα στον ασθενή με μηχανική υποστήριξη. Πρέπει να βρούμε το φάρμακο να τον θεραπεύσουμε. Το GREXIT του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι «θάνατος» για το άθλημα»

-Για το ματς με Ολυμπιακό:
«Θέλαμε και ζητήσαμε να γίνει το ματς ημέρα Κυριακή, αλλά το όρισαν Τετάρτη και τώρα σας λέω κάτι που ήδη μεταφέρθηκε αρμοδίως ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε, εφόσον τέθηκε θέμα ασφάλειας διεξαγωγής του αγώνα. Ας πάρουν τα μέτρα τους οι υπεύθυνοι…»

-Για την πορεία του Ηρακλή:
«Η χρονιά αρχίζει για εμάς από την Κυριακή. Έχουμε 4 παιχνίδια και μπορούμε να τα κερδίσουμε και τα τέσσερα. Εάν το πετύχουμε, τότε θα έχουμε ελπίδες να βγούμε και στην Ευρώπη, κάτι για το οποίο δεν αμφιβάλλει κανένας. Μπορούμε, αλλά ζητάμε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, γιατί ο Ηρακλής παραμένει μέσα στο στόχο εξασφάλισης μιας θέσης για Ευρώπη. Είμαι αισιόδοξος, όπως και για το μέλλον της ομάδας. Ο πρόεδρος έχει μεγάλα σχέδια και από το καλοκαίρι θα τα πραγματοποιήσει. Δεν είναι ο Ηρακλής αυτός που είδαμε φέτος, μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος σε όλους τους τομείς και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε. Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, έχουμε πάρει την απόφαση να συγκαλέσουμε μια συγκέντρωση Ηρακληδέων, που μπορούν να βοηθήσουν όχι μόνο οικονομικά, αλλά σε όλους τους τομείς, να μιλήσουμε, να γνωριστούν με τον πρόεδρο και ελπίζουμε να βγει κάτι θετικό για την ομάδα. Ο Ηρακλής πρέπει να γίνει ανεξάρτητος και οικονομικά, να πάρει νέα πνοή και να αλλάξει η λειτουργία του προς το καλύτερο φυσικά. Τα ξέρουμε, τα έχουμε εντοπίσει, θα τα φτιάξουμε όλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X