Ολυμπιακός: «Με Grexit καταρρέει όλο το οικοδόμημα σε λίγους μήνες»

Ολυμπιακός: «Με Grexit καταρρέει όλο το οικοδόμημα σε λίγους μήνες»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βέβαιος πως στο ενδεχόμενο που εφαρμοστεί το Grexit, τότε θα καταρρεύσει όλο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Θόδωρος Γιαννίκος. Για το ενδεχόμενο του ποδοσφαιρικού Grexit και το ενδεχόμενο της συνέχισης του Κυπέλλου, μίλησε στο «Ε» ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θόδωρος Γιαννίκος.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε:

«Σύμφωνα με τους κανονισμούς κάτι που βρίσκεται στην αποκλειστική σφαίρα εξουσίας μιας ομοσπονδίας, της διοργάνωσης ενός ποδοσφαιρικού θεσμού, έχει έρθει και έχει αφαιρεθεί με μια υπουργική απόφαση. Αυτό δύσκολα μπορεί να γίνει αντικείμενο μιας διαπραγμάτευσης. Δεν βλέπω κάποια πιθανότητα να βρεθεί μια μέση λύση γιατί δεν υπάρχει. Είτε αρχίζει το κύπελλο, είτε δεν αρχίζει».

Σχετικά με την περίπτωση του Grexit, τόνισε: «Θα καταρρεύσει όλο το οικοδόμημα. Θα καταρρεύσει μέσα σε ελάχιστους μήνες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X