Η ΑΕΚ βρέθηκε στο Λαύριο, ώστε να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για ιερό σκοπό. Η Βασίλισσα απέδειξε για μία ακόμα φορά πως διαθέτει κοινωνικές ευαισθησίες, καθώς στάθηκε δίπλα στους πρόσφυγες της περιοχής, οι οποίοι χρειάζονται την βοήθεια όλων μας. Με τον τρόπο της έστειλε μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε δύσκολες -κοινωνικά- εποχές.

Μέσα σ’ όλα, υπάρχει και το αγωνιστικό. Ο Γιούρι Ζντοβτς είδε για μια ακόμα φορά τους παίκτες του να παίρνουν τη νίκη μέσα από την άμυνα. Κόντρα σε μια ομάδα που έχει παίκτες όπως ο Κέσελ, ο Μπιρούτα, ο Μπολντς και ο Κρουμπάλι και καταφέρνεις να τους κρατήσεις στα… ρηχά, τότε αυτό σημαίνει πως κάτι σωστό συμβαίνει στην πίσω πλευρά του παρκέ.

Αυτό ίσχυσε για ένα ακόμα παιχνίδι, όπου η άμυνα της Βασίλισσας αποτέλεσε πάλι σημείο αναφοράς. 59 πόντοι κόντρα στο Λαύριο είναι μια σημαντική επίδοση, ιδίως ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Δευτέρα (04/04, 20:00). Ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και απαιτήσεων από πλευράς ΑΕΚ.

Με τις επιδόσεις αυτές, όμως, είναι λογικό -και προφανές- πως η Ένωση ρίχνει πάρα πολύ μεγάλο βάρος, αλλά και σημασία, στα αμυντικά καθήκοντά της, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Το… δείγμα, λοιπόν, ήταν θετικό απ’ όλες τις απόψεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X