Σάκοτα: «Δέος για την ομάδα του 1966»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφτασε σε άνετη νίκη κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου και ο Ντούσαν Σάκοτα, μιλώντας στο Sport 24 Radio 103,3, μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη νοοτροπία νικητή της ομάδας, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την βράβευση της ομάδας του 1966.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να μπαίνεις με νοοτροπία νικητή σε όλους τους αγώνες, ειδικά στα πλέι οφ που ακολουθούν. Δεν ξέρουμε βέβαια τον αντίπαλό μας, έχουμε χρόνο μέχρι τότε και ακολουθούν δύο δυνατοί αγώνες, ο ένας με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική. Σίγουρα έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε ανάλογα και να είμαστε πανέτοιμοι«.

Για τη βράβευση της ομάδας του 1966: «Ένιωσα δέος. Ήμουν τρομερά συγκινημένος που είχα την τιμή να βραβεύσω τη γυναίκα του Γιώργου Αμερικάνου και πιστεύω ότι ήταν μία πολύ σημαντική στιγμή, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, το πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Α.Ε.Κ. και τι ιστορία κουβαλάει«.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X