Ο Μιλόσεβιτς και η ανάκαμψη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μοναδικός στόχος της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου (26/03, 17:00) είναι η επιστροφή στις νίκες. Βλέπετε, οι τρεις διαδοχικές ήττες (μεγαλύτερο αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα για φέτος) από Άρη, Ολυμπιακό και Ρέθυμνο έχουν αφήσει πίσω την Ένωση στην «μάχη» της τρίτης θέσης, ωστόσο, ανεξάρτητα των συνθηκών, η ομάδα επιθυμεί νέο ξεκίνημα με μια νίκη κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Για να έρθει το αποτέλεσμα που επιθυμούν άπαντες στην Βασίλισσα, όμως, θα πρέπει οι παίκτες-κλειδιά του συνόλου να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ένας εξ αυτών -φυσικά- είναι ο Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο Βόσνιος φόργουορντ σε κάθε παιχνίδι δίνει… ομηρικές μάχες κάτω από τα καλάθια, ώστε να κερδίζει τα ριμπάουντ και κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο Ζντοβτς υπολογίζει πολύ στον διεθνή φόργουορντ και αυτός από την πλευρά του επιθυμεί μια καλή εμφάνιση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο «Μίλο» τυγχάνει της εμπιστοσύνης όλων εντός της ΑΕΚ και αυτό που θέλει είναι να… ανταποδώσει με μια εμφάνιση ανάλογη της ποιότητάς του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X