Ο σταθερός δρόμος του «τίγρη» και οι παλινωδίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχουν στιγμές που προκαλούν ερωτηματικά. Οσα συνέβησαν χθες και οδήγησαν σε ματαίωση της συνάντησης των τριών υπό τον Κοντονή, έδειξαν τις κρυφές σκέψεις που κάνουν αρκετοί. Σε αυτήν τη συνάντηση υπήρξαν συγκεκριμένα συμπεράσματα. Ως τέτοιο είναι αναμφίβολα ο ερασιτεχνικός τρόπος που χειρίστηκε τη συνάντηση ο Κοντονής και οι συνεργάτες του, δίνοντας πάτημα σε όσους ήθελαν να τορπιλίσουν τη συνάντηση.

Ετσι, προέκυψαν οι οχλήσεις προς τον εισαγγελέα, όπως κατήγγειλε ο Ολυμπιακός δια της ανακοίνωσης του. Στην πιάτσα υπήρξε έντονη φημολογία, πως πίσω από όλη αυτήν την ιστορία υπήρχαν «πράσινα» συμφέροντα και συγκεκριμένοι εντολοδόχοι που κίνησαν τα νήματα. Ακόμα μια ένδειξη, του περίεργου δρόμου που τραβά εδώ και καιρό ο Αλαφούζος, δεχόμενος και μεγάλες πιέσεις από τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός είναι ο εκπρόσωπος του συστήματος, ο Σαββίδης βρίσκεται χαμένος στην εσωστρέφεια που επικρατεί στη βόρεια Ελλάδα. Ο μόνος που τηρεί σταθερά και απαρέγκλιτα την πορεία του από τη στιγμή της επιστροφής της ΑΕΚ μέχρι και σήμερα, είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Με μοναδικό φινάλε, την κάθαρση και την επιστροφή της ισονομίας και της αξιοπιστίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X