Ο... ιστορικός χαρακτήρας της φανέλας ρετρό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου πλησιάζει (26/03, 17:00) για την ΑΕΚ, η οποία έχει ως στόχο την επιστροφή στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, ώστε να τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο την θρυλική ομάδα του 1966, που ήταν η πρώτη ελληνική που μετείχε σε Final Four ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στο παιχνίδι αυτό, μάλιστα, η Ένωση θα έχει και τη φανέλα που… αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις. Η κοντομάνικη, ή αλλιώς φανέλα ρετρό, θα φορεθεί για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι στην αναμέτρηση με τους Ροδίτες, όπου θα τιμηθεί η ομάδα που δημιούργησε τον μύθο της Βασίλισσας!

Η φανέλα αυτή έχει φορεθεί μόνο σε ιδιαίτερες-ξεχωριστές περιπτώσεις. Η πρώτη φορά ήταν στις 18 Απριλίου του 2015, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα (96-73), όπου και αποσύρθηκε η φανέλα με τον αριθμό «10» προς τιμήν του «Παγκόσμιου», Γιώργου Αμερικάνου.

Θυμίζουμε, πως η ΑΕΚ είναι η πρώτη ομάδα, σε όλη την Ευρώπη, που λάνσαρε την κοντομάνικη φανέλα, η οποία ήρθε… αμέσως από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και το ΝΒΑ. Η ΑΕΚ, λοιπόν, φροντίζει να φορά τη φανέλα αυτή μόνο σε περιστάσεις ξεχωριστές, όπως αυτή της 26ης Μαρτίου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X