Αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ

Αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντικές αλλάγές εν όψει στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

πως αναφέρει ο Guardian, η UEFA μελετάει το σενάριο να αλλάξει τη μορφή του Τσάμπιονς Λιγκ με τη συμμετοχή 16 ομάδων στη φάση των ομίλων.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο έπεφτε σοβαρά στο τραπέζι, τότε θα εξεταστεί το ενδεχόμενο της δημιουργίας δυο γκρουπ των οκτώ ομάδων στη φάση των ομίλων με τις ομάδες να δίνουν 14 παιχνίδια (επτά εντός και επτά εκτός έδρας).

Επιπλέον υπό αυτό το πρίσμα θα αυξάνονταν οι προκριματικοί γύροι της διοργάνωσης, πριν από τη διεξαγωγή της φάσης των ομίλων με 16 συλλόγους.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι σκέψεις βρίσκουν την υποστήριξη διάφορων ευρωπαϊκών συλλόγων που βλέπουν να έχουν μείνει αρκετά πίσω σε έσοδα σε σχέση με τους συλλόγους της Premier League, οι οποίοι έχουν ξεφύγει αρκετά στο οικονομικό σκέλος.

Πάντως οποιαδήποτε αλλαγή δεν μελετάται πριν τη σεζόν 2017-2018, όταν δηλαδή λήγουν οι εμπορικές συμφωνίες που έχουν «κλείσει» για την τριετία 2015-2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X