Επιμένει ο Αλαφούζος, δεν πάει στη συνάντηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να γίνει την Πέμπτη αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος δεν δείχνει καμία διάθεση να αλλάξει τη στάση του και δεν θα είναι εκεί.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θέλει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον υφυπουργό και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, καθώς θεωρεί πως ο μεν πρώτος έχει επιβάλει εξοντωτικές τιμωρίες στην ομάδα του και δεν έχει αντιμετωπίσει δραστικά τα προβλήματα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ για τον δεύτερο θεωρεί πως έχει κάνει κακό στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πως δεν είναι δυνατό να αποτελεί πρώτο θέμα στην ατζέντα η βία και όχι η διαφθορά που την τροφοδοτεί, ενώ θεωρεί πως από τη στιγμή που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θεωρεί πως δεν υπάρχει πρόβλημα σε ΕΠΟ, διαιτησία και Super League, οποιαδήποτε συζήτηση είναι δίχως λόγο και ουσία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X