Ο Μωραϊτης παίρνει ευκαιρίες και δικαιώνει

Ηττα για την… γηπεδούχο ΑΕΚ στον «Τάφο του Ινδού»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό ου ήθελαν άπαντες στην ΑΕΚ, η οποία αποχώρησε από την Κρήτη με την τρίτη διαδοχική φετινή ήττα της με 70-69.

Δεν ήταν, όμως, το μοναδικό στοιχείο το οποίο κρατάει η Ένωση από την αναμέτρηση της Κρήτης. Κι αυτό, διότι ο Γιούρι Ζντοβτς έριξε στη «μάχη» τον Δημήτρη Μωραϊτη και ο νεαρός ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις, αλλά και στον ρόλο που του ανέθεσε ο προπονητής του.

Το next big thing του ευρωπαϊκού μπάσκετ πέτυχε 1 τρίποντο, μάζεψες 1 ριμπάουντ και στα 6’33” που αγωνίστηκε έδειξε τρομερή σοβαρότητα και συνέπεια στα όσα του έλεγαν οι συμπαίκτες, αλλά και το τεχνικό επιτελείο της Ένωσης.

Φυσικά, ο Μωραϊτης είναι ο νέος μεγάλος ηγέτης της Ένωσης, ο παίκτης που σε μερικά χρόνια θα χτίζεται γύρω του η νέα μεγάλη ΑΕΚ. Με παρουσίες όπως αυτή κόντρα στο Ρέθυμνο δείχνει πως μόνο τυχαία δεν είναι τα κολακευτικά σχόλια γύρω από το όνομά του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κι όλα αυτά για έναν παίκτη που τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει πάρει… ανάσα με προπονήσεις στην Εθνική Εφήβων και νον στοπ υποχρεώσεις σε Εφήβους και Νέους της ΑΕΚ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X