Η κρίσιμη μέρα για τον Έρικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την τελευταία της κίνηση για τη φετινή σεζόν, που δεν είναι άλλη από τον Μάικλ Έρικ, με τις εξελίξεις τις τελευταίες ώρες να έχουν «παγώσει» για τα καλά.

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος είναι 100% επιλογή Γιούρι Ζντοβτς, έχει εμφανιστεί θετικός στο να ενισχύσει την Βασίλισσα στο φίνις της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο τις τελευταίες ώρες δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την μεταγραφή του να έχει… κολλήσει για την ώρα.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως θα χαλάσει. Από τη στιγμή δε, που έχουν τακτοποιηθεί από πλευράς ΑΕΚ, και η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία της, τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν καθοριστικές-σημαντικές εξελίξεις σχετικάμε την υπόθεση του παίκτη, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Βασίλισσα.

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο, πάντως, πως δεν θα ενισχύσει την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο το ερχόμενο Σάββατο (19/03, 17:00).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X