Η Ευρώπη υποδέχεται την ΑΕΚ

Η Ευρώπη υποδέχεται την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι πλέον νομοτελειακό. Θέμα χρόνου και τελικής κατάταξης βασικά, ώστε να φανεί πότε θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν. Το σημαντικό είναι όμως, πως η ΑΕΚ επιστρέφει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η μοναδική ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε σε προημιτελικά και των τριών διοργανώσεων, η πρώτη που έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει τεράστιες επιτυχίες, θα είναι ξανά στον ευρωπαϊκό χάρτη.
Αυτή η παράμετρος ήταν ακόμα μία θετική εξέλιξη που έδωσε η απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αναφορικά με τις προσφυγές ξένων παικτών και μάνατζερ, που επιχειρούσαν να συνδέσουν την παλιά ΠΑΕ με τη νέα. Η ΑΕΚ πλήρωσε και πολύ ακριβά το τίμημα της αυτοκάθαρσης, αλλά άπαντες – εντός κι εκτός συνόρων – έχουν συνειδητοποιήσει πως πέρασε στη νέα εποχή.
Η Ευρώπη ετοιμάζεται να ανοίξει τις αγκάλες της και να υποδεχθεί την ΑΕΚ. Αυτό που απομένει για την οριστική επισφράγιση, είναι η αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή. Ηδη, η ΑΕΚ έχει καταθέσει όλα τα στοιχεία, έχει λάβει από πέρυσι το πράσινο φως για την αδειοδότηση και έπειτα θα είναι με τη βούλα ξανά ευρωπαία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X