Γι αυτό καθυστερούσε η μεταγραφή Έρικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Μάικλ Έρικ έχει πάρει την τροπή που ήθελαν όλοι στην ΑΕΚ, με τον παίκτη να… προβάρει τα κιτρινόμαυρα και να είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ της Βασίλισσας, ωστόσο το σίριαλ δεν αποφεύχθη στην περίπτωση του.

Όλα έδειχναν πως η υπόθεση θα ολοκληρωνόταν αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονταν πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του παίκτη στην Βασίλισσα. Τουλάχιστον, έτσι έδειχναν τα πράγματα εκείνη την ώρα. Η συνέχεια, πάντως, ήταν διαφορετική.

Τις προηγούμενες ημέρες επικράτησε στασιμότητα στην περίπτωσή του, κάτι το οποίο ανέτρεπε την αρχική αισιοδοξία των ανθρώπων της ομάδας. Τι έφταιγε, όμως, για την εξέλιξη αυτή; Το enwsi.gr έμαθε πως η αιτία της καθυστέρησης της ολοκλήρωσης της μεταγραφής ήταν ο Αμερικανός ατζέντης του παίκτη!

Το NCAA βρίσκεται προς την ολοκλήρωσή του και ως εκ τούτου οι Αμερικανοί ατζέντηδες κάνουν το ένα ταξίδι μετά το άλλο, ώστε να υπογράψουν με παίκτες για τα επόμενα χρόνια. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση του μάνατζερ του Έρικ, ο οποίος έκανε αρκετά ταξίδια τις προηγούμενες ημέρες ώστε να συναντηθεί με παίκτες που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον στα παρκέ.

Έπειτα, λοιπόν, από τα ταξίδια αυτά, ο Αμερικανός ατζέντης μετέφερε την επιθυμία του παίκτη του προς την ομάδα και πλέον το νερό μπαίνει… στ’ αυλάκι, ώστε να ολοκληρωθεί μια και καλή η υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X