Δέσμευση Κοντονή: «Τον Μάιο η τροπολογία για την ΕΠΟ»

Δέσμευση Κοντονή: «Τον Μάιο η τροπολογία για την ΕΠΟ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κίνηση του βουλευτή Πέτρου Κωνσταντινέα να μαζέψει (70) υπογραφές για να ενταχθεί η τροπολογία για το εκλογικό σύστημα των Ομοσπονδιών στο νομοσχέδιο για το ντόπινγκ προκάλεσε άμεσες εξελίξεις.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε πως για τεχνικούς λόγους δεν είναι δυνατόν να ενταχθεί τώρα η τροπολογία, αλλά δεσμεύτηκε ενώπιον όλων πως η τροπολογία για τις εκλογές των Ομοσπονδιών θα περάσει μέσα στον Μάιο, προκειμένου να προλάβουν τις εκλογές τις ΕΠΟ. Υπενθυμίζουμε πως οι εκλογές στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τον Οκτώβριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πριν την δέσμευση του Σταύρου Κοντονή στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προηγήθηκαν συζητήσεις και επαφές ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού και το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο ήταν ενήμερο, φυσικά, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και για την κίνηση Κωνσταντινέα.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X