Με το βλέμμα στο (κοινό) μέλλον

Εικόνες από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο τέλος της φετινής σεζόν ο Έλντερ Μπαρμπόσα θα συμπληρώσει δυο χρόνια στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Απόδειξη του πόσο πολύ έχει δεθεί με την ομάδα, το γεγονός πως όταν τραυματίστηκε στα τέλη του Γενάρη, κατάφερε να κάνει… σμπαράλια όλους τους προβλεπόμενους χρόνους αποθεραπείας, προκειμένου να παίξει και μάλιστα βασικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Απόδειξη του πόσο πολύ έχει δεθεί με την χώρα, είναι πως έχει καταφέρει και να καταλαβαίνει και να μιλάει αλλά ακόμα και υποτωδώς να γράφει ελληνικά. Με λίγα λόγια ο Μπαρμπόσα είναι πανευτυχής στην Αθήνα και στην ΑΕΚ.

Όσο για την ΑΕΚ, είναι απολύτως ικανοποιημένη από τον Πορτογάλο εξτρέμ, που φέτος κάνει πράγματα και θαύματα στο γήπεδο. Δεύτερος σκόρερ της ομάδας και κυρίως ένα από τα βασικά γρανάζια της επιθετικής μηχανής της ομάδας.

Επομένως και ο Μπαρμπόσα και η ΑΕΚ είναι λογικό να έχουν το βλέμμα τους, στο κοινό τους μέλλον. Στο συμβόλαιο του Πορτογάλου υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο, που δεδομένα θα ενεργοποιηθεί. Όμως με την ευκαιρία της παρουσίας του μάνατζερ του Μπαρμπόσα στην Αθήνα, λόγω Σιμόες, δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και ένα ζήτημα πρόωρης επέκτασης. Άλλωστε και οι δυο πλευρές, το βλέπουν έτσι κι αλλιώς με θετικό μάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X