Ένα τεράστιο μηδέν στον Μαρινάκη

Ένα τεράστιο μηδέν στον Μαρινάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ο Μαρινάκης μέχρι εκεί είναι, να λέει τον άλλον κλόουν και φιλοξενούμενο. Και να ταΐζει πρόσφυγες για να κερδίσει τις εντυπώσεις κόντρα στην κακή εικόνα». Ο Ιβάν Σαββίδης είναι κλόουν. Αυτό είπε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μια βρισιά χάδι σε βάρος του αυτοαποκαλούμενου Ρωσοπόντιου, αν σκεφθείς τι έχει σούρει αυτός στον Μαρινάκη προσωπικά και τον Ολυμπιακό.
Όχι, όμως, να τον πεις και φιλοξενούμενο τον Ιβάν Σαββίδη. Ότι δεν είναι Έλληνας. Η γκέλα του Μαρινάκη. Το απόλυτο επικοινωνιακό πέναλτυ του εφοπλιστή. Και Έλληνας να μην είναι, που είναι Έλληνας ο Ιβάν Σαββίδης, άσχετα αν έχει, δεν έχει διαβατήριο της ελληνικής δημοκρατίας, δεν το λες προς κατηγορία ότι είναι… φιλοξενούμενος. Είναι ανθελληνική στάση αυτή. Η Ελλάδα κάνει κρα για να έρθουν στη χώρα μας ξένοι, όχι μόνον επιχειρηματίες να επενδύσουν, αλλά και συνταξιούχοι να ζήσουν εδώ τα τελευταία χρόνια της ζωής τους, να ξοδεύουν εδώ τα λεφτά τους.
Γραφικό, κλόουν, πες τον, κύριε αντιδήμαρχε Πειραιώς. Όχι και «φιλοξενούμενο». Ο Μαρινάκης, όμως, παρ’ ό,τι έχει εμπλακεί και στα μήντια παίρνει μηδέν στο επικοινωνιακό κομμάτι ως δημόσιο πρόσωπο. Είναι κόκκινο πανί για όλους τους μη γάβρους, ενώ δεν είναι αποδεκτός για όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Να σου πω κάτι. Ακόμα και να ισχύουν όλα όσα καταλογίζουν στον Μαρινάκη οι αντίπαλοί του, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θα μπορούσε να βγει… από επάνω. Να κερδίζει την παρτίδα στον επικοινωνιακό τομέα. Επειδή ο Ολυμπιακός υπερέχει αγωνιστικά των άλλων ομάδων.
Ο Μαρινάκης, όμως, μέχρι εκεί είναι…, να λέει τον άλλον κλόουν και φιλοξενούμενο. Και να σπρώχνει τίποτα ψιλά στην εκκλησία για τους σεισμοπαθείς και να ταΐζει πρόσφυγες για να κερδίσει τις εντυπώσεις κόντρα στην κακή εικόνα που δημιουργούν για πάρτη του οι αντίπαλοί του.
Πηγή: apodytiriakias.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X