Οι μουγκοί μίλησαν

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον μαγικό και απίστευτο χώρο του στοιχήματος, όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και ο πάτος να βγαίνει νικητής σε μια ημέρα, που όλοι τρώνε φάπες. Αυτό συνέβη την Τετάρτη, με τον Καζαντζόγλου να δικαιώνεται από το goal στο ματς του Λονδίνου και τους υπόλοιπους να χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια. Από τον γκουρού του τσέχικου μπάσκετ, Καπετανάκο, μέχρι τους γνώστες του σεντονιού, που απέτυχαν παταγωδώς.
Απόψε η μέρα έχει Γιουρόπα Λιγκ και Ευρωλίγκα και οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 (1,55)
Επιλέγω μπάσκετ σήμερα. Ο Ολυμπιακός έχει χρωστούμενα από τους Γερμανούς και ποιοτική ομάδα και η νίκη του δίνεται σε εξαιρετική απόδοση.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. Χ ημίχρονο (2,00)
Σκληρό και δυνατό παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες συνήθως πάνε σε ισοπαλίες.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ 1 (2,95)
Ζορίζεται φέτος μακριά από την έδρα της η Σεβίλλη. Η Βασιλεία είναι ξεκούραστη, αφού δεν έπαιξε το Σαββατοκύριακο λόγω κακοκαιρίας και μην ξεχνάμε ότι ο τελικός της διοργάνωσης γίνεται φέτος στην έδρα της.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ Under 2,5 (1,70)
Στόχος τους να πάνε το ματς σε συντηρητικό παιχνίδι με προσοχή στην άμυνα. Λογικά θα έχουμε λίγες φάσεις στις δύο περιοχές και χαμηλό σκορ.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1 (2,30)

Καλύτερη ομάδα από την Γιουναϊτεντ είναι η Λιβερπουλ και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Αν δεν την κερδίσει και τώρα, να το κλείσει το μαγαζάκι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 93,05
2.ΚΑΠΙΡΗΣ 85,12
3.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 81,51
4.ΤΣΙΛΗΣ 51,34
5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 31,11
* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X