"Αποτυχία στην Τρίπολη"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ “άφησε” δύο βαθμούς στην Τρίπολη, στο ματς απέναντι στον Αστέρα, αλλά παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί με πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Επίσης διατήρησε για ένα ακόμα παιχνίδι ανέπαφη την εστία της. Ο κόσμος της ομάδας όμως, όπως φαίνεται στέκεται περισσότερο στους δύο χαμένους βαθμούς, παρά στα όποια κέρδη μπορεί να προέκυψαν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στη δημοσκόπηση του enwsi.gr, το μεγαλύτερο ποσοστό εκ των συμμετεχόντων (57%), ψήφισε ότι η ΑΕΚ δεν κρατάει τίποτα θετικό από την ισοπαλία στην Τρίπολη. Με ποσοστό 22% ακολούθησε η άποψη ότι το μόνο που κρατάει ο Δικέφαλος είναι τον βαθμό που τον διατηρεί πρώτο ενόψει πλέι οφ και στη συνέχεια με ποσοστό 17% την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Με ποσοστό μόλις 4% οι φίλοι της ΑΕΚ ψήφισαν ότι η ομάδα μπορεί να κρατήσει το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X