Ο επίλογος του Θ(ε)ωμά στο enwsi.gr

Σαργκάνη, Σαργκάνη, ο Μαύρος τι σου κάνει; (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκείνη τη μέρα, κανείς δεν είχε καταλάβει τη σημασία του γκολ. Σε ένα αδιάφορο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Θωμάς Μαύρος σκόραρε. Ένα γκολ «ρουτίνας» για τον μεγαλύτερο κανονιέρη που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι όμως, εκείνο το γκολ έμελλε να είναι το τελευταίο. Η φαιδρή διοίκηση και ένας κλόουν της προπονητικής, κατάφεραν να σβήσουν τον μύθο. Ο Θ(ε)ωμάς δεν έφυγε ποτέ από την ΑΕΚ. Και σήμερα, γράφει τον επίλογο μέσω του enwsi.gr.
«Θυμάμαι ακόμα εκείνο το παιχνίδι. Δεν ήξερα βέβαια πως το γκολ που σημείωνα, θα ήταν το τελευταίο μου με τη φανέλα της ΑΕΚ. Εμελλε να είναι όμως και έτσι μια όμορφη στιγμή, εξελίχθηκε σε άσχημη. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Η ΑΕΚ είναι το πιο όμορφο κομμάτι της καριέρας μου. Η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια, όλα έμειναν στην καρδιά μου και δεν αλλάζει με τίποτε αυτό», λέει ο Θωμάς, φέρνοντας στο νου να περνά μια 12ετία γεμάτη αναμνήσεις. Άλλες καλές, άλλες κακές, αλλά όλες έντονες.
Ο Μαύρος πέτυχε δεκάδες γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Εκείνο δεν ήταν όμορφο, δεν ήταν εντυπωσιακό, αλλά ήταν ξεχωριστό. «Δεν είναι από αυτά που έμειναν χαραγμένα στη μνήμη, όπως εκείνο με την ΚΠΡ για παράδειγμα, αλλά όλα είναι παιδιά μου. Σίγουρα είναι γκολ που έδωσαν χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ. Αυτό ήθελα να κάνω κάθε μέρα όσο καιρό φορούσα τη φανέλα της. Προσπάθησα να βάλω το λιθαράκι μου για είναι η ΑΕΚ όπως θέλει ο κόσμος της».
Η ΑΕΚ είναι τρόπος ζωής για τον Θωμά. Την υπηρέτησε ο παίκτης, μπήκε μπροστά σε μια απέλπιδα προσπάθεια σωτηρίας και έφτασε να βρεθεί ακόμα και στο κρατητήριο για χάρη της. «Δεν έκανα τίποτα. Σημασία έχει η ομάδα. Πιστεύω, πως όπως είναι τη νέα σεζόν θα μας δώσει μεγάλες χαρές. Εάν καταφέρουμε μάλιστα να πάρουμε και την άδεια και να μπουν οι μπουλντόζες, θα αλλάξουν τα πάντα. Θα αλλάξει η ψυχολογία μας. Θα δούμε άλλη ΑΕΚ του χρόνου», τόνισε ο μεγάλος Μαύρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X