Η αξιοποίηση των ψηλών και ο παράγοντας Κάρτερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φιλικό με την Κηφισιά (83-73) πέρασε για την ΑΕΚ, όμως βοήθησε τον Γιούρι Ζντοβτς και τους συνεργάτες του να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για την εικόνα της Βασίλισσας ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την ερχόμενη Κυριακή (13/03).

Πρώτα απ’ όλα και ξέχωρα από το αποτέλεσμα, το οποίο σε φιλικά προετοιμασίας περνάει πάντα σε δεύτερη μοίρα, αυτό που έχει αξία είναι η διάθεση των παικτών του Ζντοβτς κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με -4 παίκτες (Σαρικόπουλος, Μιλόσεβιτς, Κατσίβελης, Μπράουν) στο ρόστερ της η Ένωση έδειξε πολύ καλά δείγματα, με τον Δημήτρη Μωραϊτη να επιβεβαιώνει πως είναι κεφάλαιο για το μέλλον της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, η ανατροπή στο σκορ φανέρωσε πως η ομάδα του Σλοβένου προπονητή δεν είναι από αυτές που… παραδίνονται, αλλά βγάζουν άρνηση στην ήττα. Κάτι πάρα πολύ σημαντικό ενόψει του ντέρμπι με την ομάδα του Πειραιά.

Όσον αφορά στο υλικό, το ότι οι ψηλοί της ομάδας (Μαυροκεφαλίδης, Μαυροειδής) ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Ένωσης, είχε και αυτό τη σημασία του. Δείγμα, φυσικά, της διάθεσης που υπάρχει ώστε να αξιοποιηθούν οι ψηλοί, να υπάρχει κυκλοφορία μπάλας και αυτή να καταλήγει -με τις καλύτερες προϋποθέσεις- κοντά στο καλάθι, εκεί όπου η φετινή ΑΕΚ έχει υπεροχή.

Παράλληλα, υπάρχει και η σταθερά που ονομάζεται Μαρκ Κάρτερ, ο οποίος έχει τον τρόπο να κάνει… ζημιά στην αντίπαλη άμυνα, κάτι που γνωρίζει ο Ζντοβτς και ως προς αυτή την κατεύθυνση τον έριξε στο παρκέ στο φιλικό με την ομάδα των βορείων προαστίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X