"Είπαν ψέματα για μένα"

Δε θα του ...κόψει και τη μπάλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μη κλήση του Ρόναλντ Βάργκας στην εθνική ομάδα, παρά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, εξακολουθεί να προκαλεί κραδασμούς και αντιδράσεις στην Βενεζουέλα. Άλλωστε ήδη από την πρώτη στιγμή, όπως διαβάσατε στο enwsi.gr, η υπόθεση πήρε διάσταση μίνι σκανδάλου. Και ο Βάργκας μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή της πατρίδας του “Good Morning Show”, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, άφησε αιχμές εναντίον του ομοσπονδιακού προπονητή και της ομοσπονδίας και έκανε λόγο για ψέματα εναντίον του.

“Το γεγονός ότι δεν κλήθηκα στην εθνική, είναι απόφαση του τεχνικού. Το περίμενα, ωστόσο, γιατί ένιωσα έλλειψη εμπιστοσύνης. Τα τελευταία ματς δεν απολάμβανα εμπιστοσύνης και με εκπλήσσει που δεν είμαι, λόγω του καλού μου διαστήματος στην ΑΕΚ. Χειροτερεύει ο,τι έχει συμβεί, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κάθε φορά που μιλά, κάνει χειρότερα τα πράγματα. Όλα γίνονται για να φορτώσει ένα πρόβλημα σε μια ομάδα που έρχεται από μεγάλες εμφανίσεις και μεγάλα αποτελέσματα. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που είπαν ψέματα ότι ήμουν τραυματίας, είναι λάθος, απλά δεν με κάλεσαν”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X