Μαγικός Σιμόες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν περίμενε κανείς το παιχνίδι στην Τρίπολη για να καταλάβει την χρησιμότητα αλλά και το πόσο καλός παίκτης είναι ο Αντρέ Σιμόες. Εξάλλου, μόνο και μόνο η αποθέωση από τον Πογιέτ τα λέει όλα. Το εκπληκτικό από την παρουσία του 27χρονου Πορτογάλου στον αγώνα με τον Αστέρα είναι το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στη νέα αλλαγή συστήματος και πόσο εμφανές ήταν ότι έβγαινε στην κορυφή της μεγάλης περιοχής του αντιπάλου.

Οκ, τα τελειώματα του Σιμόες θα μπορούσαν να είναι καλύτερα (αν και το σουτ που διώχνει ο Μπαντής στο 81′ θα το ζήλευε και επιθετικός) αλλά είναι γνωστό σε όλους ότι δεν πρόκειται για χαφ που έχει το γκολ στο ενεργητικό του. Δεν είναι και η δουλειά του άλλωστε. Αν το κάνει, καλώς θα το κάνει για την ομάδα αλλά δεν είναι το ζητούμενο. Το εντυπωσιακό είναι πόσο έχει προσαρμοστεί τακτικά και πάλι στο 4-2-3-1 ένα σύστημα βέβαια που και ο ίδιος γνωρίζει αλλά και οι συμπαίκτες του. Είναι αυτό που δούλεψαν με τον Δέλλα στην προετοιμασία αλλά δεν παύει να είναι ένα σύστημα που έχουν καιρό να παίξουν.

Εκτός του ότι ο Σιμόες αγωνίστηκε έχοντας δίπλα του τον Ανταμ Τζανετόπουλο και όχι τον Γιόχανσον με τον οποίο συνήθως συνέθεταν το δίδυμο επί Δέλλα.

Δεν είναι όμως μόνο η τακτική προσέγγιση του αγώνα από τον 27χρονο Πορτογάλο. Είναι η εντυπωσιακή του συνέπεια μέσα στο ματς. Έτρεχε και πάλι ασταμάτητα και ήταν κυρίαρχος στο χώρο του κέντρου. Ενας παίκτης που πραγματικά κάνει τα πάντα.

Αυτός εξάλλου, είναι και ο λόγος που στην ΑΕΚ έχουν ως προτεραιότητα την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2017 και με ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Μονακό και η Μάλαγα να τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X